Історія створення спортивних костюмів в клітинку у фільмі «Джентльмени»

«Джентльмени» (фільм режисера Гая Річі) по праву вважається одним з найстильніших кримінальних картин 2020 року. Створенню костюмів для акторів Гай Річі приділив особливу увагу.

Як розповідав художник по костюмах і експерт по стилю Майкл Уілкінсон, при створенні спортивних костюмів в клітку Тренера і його банди «Карапузів» за основу взяли класичну тканину-шотландку. Принт зробили в кілька разів яскравіше, після чого перенесли на сучасний матеріал (фліс). Підсумок робіт – гармонія спортивної вуличної моди і класичного стилю (по-справжньому представницький, але все ще костюм для тренування).

Костюмна тканина Todd Snyder + Champion виглядає куди крутіше, ніж будь-яка інша. Спортивні тренувальні костюми в клітку стали формою для юних борців за добро, які віртуозно володіли кулаками і нижнім брейком. Адже в класичних брюках і піджаках швидко не побігаєш. Стиль костюмів, з одного боку, конфлікт колишнього та нового світів, з іншого – збереження цінностей.

Бажаєте придбати костюм Lonsdale з джентльменів в Україні?

На сьогоднішній день бренд Lonsdale випустив колекцію спортивних костюмів з фільму «Джентльмени» Гая Річі. Для того, щоб зробити замовлення Вам достатньо перейти в каталог товарів і обрати потрібний колір. Менеджери нашого інтернет-магазину детально проконсультують згідно з розмірною таблицею та дадуть відповідь на всі Ваші питання.

28.04.2021
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація