Спортивні костюми Lonsdale Gentlemen: ідея народження колекції

Гангстерська комедія «Джентльмени» стала найбільш очікуваним фільмом режисера Гая Річі у 2020 році. Новий фільм був хороший у всьому: сюжет, гра акторів.

Особлива увага у фільмі приділялася костюмам героїв і глядачі не залишили даний факт не поміченим. Для створення костюмів у фільмі «Джентльмени» Гай Річі запросив Майкла Уїлкінсона – номінованого на «Оскар» художника по костюмах і експерта по стилю. Сам Річі, за словами всієї знімальної групи, теж брав активну участь в розробці концепцій стилю в одязі героїв.

Костюми Тренера (Колін Фаррелл) і його «Карапузів» також нікого не залишили байдужими. У самому фільмі спортивні костюми були створені костюмерами, а логотип на костюмах сильно нагадував Lonsdale. Не гаючи часу і отримавши джерело натхнення, британський спортивний бренд Lonsdale в колаборації з MIRAMAX LLC випустив колекцію оригінальних спортивних костюмів різних кольорів.

Де в Україні можна купити картатий спортивний костюм Lonsdale?

Завдяки фільму «Джентльмени» з'явився новий тренд в світі моди – спортивні картаті костюми Тренера і «Карапузів». А ви бажаєте придбати такий костюм?

У нашому інтернет-магазині gentlemen.com.ua представлені картаті спортивні костюми світового бренду Lonsdale. У костюмах Lonsdale gentlemen, Ви станете схожі на стильних джентльменів, від яких віє ризиком і відчайдушною сміливістю.

27.04.2021
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація