Англія - засновник модних тенденцій сучасного світу

Англія по праву носить звання законодавця моди. Ще з XVIII століття столицею чоловічої моди, яка задає сучасні тенденції, був визнаний Лондон. Саме тут ідеально поєднуються вінтажні віяння і постмодернізм, street-style і справжня класика. Поєднання непоєднуваного перетворило наряди англійських чоловіків в модний тренд, який наслідує весь світ.

Англійський бренд Lonsdale створив ексклюзивну колекцію спортивних картатих костюмів для сучасних чоловіків. Згідно прототипу головних героїв Тренера і «Карапузів», чоловік в костюмі «The Gentlemen» - брутальний, зухвалий і самобутній. Він не вимагає спеціального доповнення в одязі, проте сам чудово доповнить і створить Ваш образ. Втім, як і британський стиль - витончений, комфортний і унікальний.

Купуйте оригінальний англійський костюм Lonsdale з Джентльменів в Україні.

Бажаєте бути на вершині моди і відчути силу і енергетику Голлівудських акторів? Просто виберіть оригінальний костюм Lonsdale на нашому офіційному сайті gentlemen.com.ua в каталозі. Наші менеджери допоможуть Вам підібрати розмір і колір, а також дадуть відповідь на всі запитання.

З Lonsdale стати справжнім джентльменом легко!

30.04.2021
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація